Köpvillkor Swissimport AB – Torkvader.se

 Senast Uppdaterad 20190703

Beställning

Vid webbeställning och utcheckning via Klarna Checkout skickas en automatisk orderbekräftelse via Snowfires webplattform. Du är välkommen att skicka ett email till info@torkvader.se eller ringa om något är oklart  eller har blivit fel vid beställningstillfället. 

Priser och betalning

Med Klarna Checkout kan du handla enklare, mer flexibelt och säkert på nätet. Utan krångel och utan lösenord identifierar vi dig i tjänsten varefter du kan välja det betalsätt som passar dig bäst.

Du kan betala med Klarna faktura, Klarna konto, kort eller med direkt bank. Då du lämnar information i kassan godkänner du Klarnas villkor som du hittar i kassan.

Ifall du har frågor gällande betalning ber vi dig direkt vara i kontakt med Klarnas kundtjänst. https://www.klarna.com/se/kundservice

Fraktvillkor: är beroende på vilket fraktbolag som används, i Sverige används framförallt DHL och UPS. Se respektive fraktbolags hemsidor. För övriga norden kontakta info@torkvader.se 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Kunden står för fraktkostnad vid utnyttjande av ångerrätt.

Garantier och service

Den produktgaranti som utfärdats av Stewi AG gäller för alla varor som förmedlas av Swissimport AB. 5 år gäller.

Integritetspolicy och Cookies

Skyddet för dina personuppgifter är viktigt för Swissimport AB - Torkväder.se. I integritetspolicyn kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har beträffande personuppgifter. För detaljerade uppgifter se websidan Integritetspolicy och Cookies

Leveranser

Leveranstiden är normalt 2-4 arbetsdagar, se fraktvillkor ovan.  

Ej uthämtade paket

Vanligtvis förvaras varorna i minst 2 veckor på respektive fraktbolags utlämningsställe. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig för fraktkostnader och en administrativ avgift på 250 SEK

Reklamationer

Är varan allvarligt skadad vid leverans anmäl det direkt hos speditören för upprättande av en skaderapport. Vid övriga reklamationer, lämna en detaljerad beskrivning av ärendet, bifoga gärna bilder. Meddela info@torkvader.se i båda fallen. 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. 

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

Övrigt

Torkväder.se förbehåller sig rätten att ändra priser och text på hemsidan utan förvarning.